Zingen vanuit de onderstroom: Benefiet voor de Warmste Week

Onze Rijkdom

Onze Rijkdom schept een band, verbindt en is een hechte groep. Onze Rijkdom bewijst wat samen zingen kan betekenen als je je eenzaam voelt. Daarom ondersteunt het koor dit thema van De Warmste Week en geeft hiervoor heel graag enkele benefiet-concerten.

Er wordt gezongen, gerapt en verteld over eenzaamheid en geluk, vriendschap, afscheid nemen, moeders die topkes van de worsten snijden, over jaren je kinderen of je moeder niet zien, over hoe we allemaal verschillend en toch gelijk zijn...  Het gaat over hoe mensen in armoede zijn en in de wereld staan. Wat ze vertellen, raakt diep.

Onze Rijkdom trad voor het eerst op in 2011 en toerde van Oostende tot in Amsterdam, in scholen, cultuurcentra, de Antwerpse Kathedraal, het Vlaams Parlement en zelfs voor Koningin Mathilde.  Het koor blijft een breed publiek ontroeren en verbazen. 

Een band van professionele muzikanten begeleidt het koor. Zanger en acteur Hans Van Cauwenberghe leidt alles in goede banen.  
Onze Rijkdom bracht ondertussen 2 CD’s  uit.  


Zangers: Hubert Beeckmans, Ingrid Van Aarsen, Bernard Tamo, Baudoin Sangwa Mulowe, Julya Sadikova, Ligam Mahynthan, Lutgart Simoens, Marleen Obijn, Nadia Magnus, Natasha Ruelens, Leslie Heyvaert, Joke Lescouhier, Chantal Ribbens, Ann Van Dyck 

Muzikanten: Hans Van Cauwenberghe (zang en gitaar), David De Smet (zang en piano), Peter Verhaegen (Bas), Jan Moonen (gitaar), Eric Rits (drum). 

  

 

  


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kassa: 12 euro
  • Kansentarief: 3 euro
  • Jongerentarief (-26 jaar): 8 euro
locatie
  • C.O. Nova
  • Schijfstraat 105
  • 2020 Antwerpen